Home     Veho™ 360° Vecto Mini Wireless Water Resistant Speaker - Ora
Veho™ 360° Vecto Mini Wireless Water Resistant Speaker - Ora

Veho™ 360° Vecto Mini Wireless Water Resistant Speaker - Ora


In navolging van de succesvolle Vecto speaker, heeft Veho™ een nieuwe waterbestendige luidspreker ontworpen om aan de collectie genaamd de Vecto Mini toe te voegen.

Het kleine robuuste en lichtgewicht ontwerp van de Vecto Mini maakt dat je deze bijna overal mee naartoe kunt nemen en maakt het de perfecte accessoire voor elke sport of outdoor liefhebber.

De Vecto Mini heeft een 6 watt (2 x 3W) uitput en wordt geleverd met ingebouwde Bluetooth zodat je draadloos kunt je muziek kunt streamen vanaf elke Bluetooth-apparaat, zoals een Smartphone, tablet of MP3-speler. Bediening van tracks en volume is direct vanaf de luidspreker mogelijk.

De Vecto Mini heeft een IP64 rating, wat betekent dat de luidspreker wordt beschermd tegen het binnendringen van stof en beschermd is tegen spatwater uit elke richting, waardoor deze luidspreker ideaal is voor op de camping, festivals, hiking, zeilen, het strand, picknicken of gewoon luieren bij het zwembad.

De Vecto Mini wordt geleverd met een 700mAh batterij die in staat is om 4 uur continu Bluetooth af te spelen of 8 uur line-in muziekweergave. Bovendien duurt het slechts 90 minuten om de Vecto Mini weer volledig op te laden.

De Vecto Mini wordt ook geleverd met een handige karabijnhaak, een USB-oplaadkabel en een line-in kabel.

Belangrijkste kenmerken
- Kleine robuust en lichtgewicht ontwerp
- 6 (2 x 3W) watt draadloze Bluetooth-luidspreker compatibel met Smartphones, tablets en MP3-spelers met ingebouwde track en volumeregelaars
- Robuust chassis en IP64 waterbestendige behuizing, ideale luidspreker voor op de camping, festivals, hiking, zeilen, het strand, picknicken of gewoon luieren bij het zwembad
- Built-in 700mAh oplaadbare batterij met maximaal 8 uur continu afspelen
- Wordt geleverd met karabijnhaak, USB-oplaadkabel en een line-in kabel

Box bevat
360° Vecto Mini Wireless Water Resistant Speaker – Orange
1 x USB-oplaadkabel
1 x Line-in kabel
1 x Karabine€ 69.99


Direct Leverbaar


Artikelcode: VXS-003-VM

Veho™ 360° Vecto Mini Wireless Water Resistant Speaker - Ora