Home     Drie voudige USB Auto Oplader
Drie voudige USB Auto Oplader

Drie voudige USB Auto Oplader


Laad je Smartphone, tablet, navigatiesysteem of een ander USB-apparaat gelijktijdig met de triple 5V 5.1A reis auto-oplader van Veho™.

De Veho™ VAA-010 werkt met standaard 12-18V auto-aansluitingen en heeft 3 aparte USB-poorten, 1 x 2.1A, 1 x 2.0A, 1 x 1.0A wat betekent dat je niet alleen meer dan één apparaat tegelijk kunt opladen, maar ook dat de 2.1A output je Smartphone veilig zal opladen en sneller dan elk andere standaard USB reislader.

De krachtige output van de Veho™ VAA-010 zal niet alleen Smartphones opladen, maar ook apparaten zoals e-sigaretten, GPS, tablets, e-book readers, PDA's, draagbare luidsprekers, de MUVI K-serie camera range of andere USB oplaadbare apparaten.

Het kleine, slanke, zwarte en ruimte grijze aluminium ontwerp van de Veho™ autolader maakt dat deze er in elke auto goed uitziet. De Veho™ VAA-010 is de must have accessoire voor iedereen die veel tijd doorbrengt in de auto en is ideaal voor korte of lange afstand auto ritten, naar je werk, school of autovakanties.

Met ingebouwde detectie functionaliteit om de juiste stroomsterkte te bepalen en ook veiligheidsvoorzieningen die oververhitting, over-stroom en over-laden tegengaan, wordt je mobiele apparaat beschermd ongeacht de specificaties. Het opladen stopt automatisch wanneer het toestel vol is.

Belangrijkste kenmerken
- Triple USB autolader met krachtige snelle oplading 5V en de totale 5.1A uitgang
- Klein, slank zwart en ruimte grijze aluminium design ideaal voor korte of lange afstand autoritten
- Compatibel met standaard 12-18V voertuig poorten
- Ideaal Voor Smartphones, e-sigaretten, tablets, MUVI K-serie camera's of andere USB oplaadbare apparaten
- Safety Ontwerp functie om de juiste ampère te detecteren en oververhitting, over-stroom of over-laden tegen te gaan van je mobiele apparaat

Box bevat
- 1 x Triple USB 5V 5.1A autolader (VAA-010)


Voorraad : Direct leverbaar
Levertijd: 1 a 2 werkdagen€ 19.95


Direct Leverbaar


Artikelcode: VAA-010

Drie voudige USB Auto Oplader