Home     IGGI Signal Pod V2
IGGI Signal Pod V2

IGGI Signal Pod V2


Tweede editie IGGI Signal Pod met nieuwe functies!

De IGGI Signal Pod is een draadloos verlichting systeem waarmee fietsers zich op de weg kunnen concentreren tijdens het richting aangeven en afslaan. Het zendt de signalen draadloos van de controle-eenheid naar het LED licht onder je zadel. De Signal Pod is zeer eenvoudig te monteren.

Monteer de draadloze besturing aan het stuur, en bevestig de Signal Pod LED licht om de zadelpen. De Signal Pod werktop een 433.98MHz radiofrequentie en heeft een bereik van maximaal 3 meter. De bevestigingsbeugel past om een zadelpen van 27,2 mm - 31,6 mm.

De extra heldere LED display geeft links en rechts duidelijk aan en het zwaailicht is een extra optie. De pieptonen versterken de LED verlichten zodat je ook je directe omgeving kunt waarschuwen.


Voorraad : Direct leverbaar
Levertijd: 1 a 2 werkdagen€ 44.99


Direct Leverbaar


Artikelcode: GH-AE12

IGGI Signal Pod V2


 Nieuwe functies
Deze nieuwe versie van de Signal Pod bevat vier kleine LED's in het midden van de display, in de vorm van een diamant. Deze fungeren als een gewone LED reflector, die gewoonlijk wordt gebruikt voor rijwielen. Het laat je weten wanneer het apparaat wordt ingeschakeld en de unit is nu 2.5V met behulp van 3 x AA-batterijen (was 2.0V). Bovendien is de display verlichting bij deze nieuwe versie een warme gele kleur. Het onderste rode lichtje blijft branden zodra de LED display wordt ingeschakeld. De bovenste drie rode lampjes in het centrum blijven branden tenzij je richting aangeeft - goed voor extra zichtbaarheid en veiligheid.

- Afmetingen: 16 x 11 x 6,5 cm (inclusief beugel)
- Gewicht: 150 gram (inclusief beugel)
- Knipperende LED reflector
- Warme gele LED indicatie lampjes
- 2.5V (vorige model 2.0V)
- Batterijen vereist: Signal Pod 3 x AA (niet inbegrepen) / afstandsbediening: 1 x CR2032 (inbegrepen)
- Verpakking: Gift Box