Home     MUVI K1 Wifi Camera
MUVI K1 Wifi Camera

MUVI K1 Wifi Camera


De MUVI™ K1 wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om te beginnen en maakt het mogelijk de K-Series aan te vullen met accessoires die precies bij jou past. Voor het eerst is de MUVI™ uitgerust met Wi-Fi, zodat je de MUVI™ K1 camera kunt koppelen met je Android of iOS-apparaat waarbij het mogelijk wordt om in HD Live te bekijken met een bereik van maximaal 60 m / 200 ft. (afhankelijk van het apparaat en omgeving) en de mogelijkheid om video of foto’s te bekijken of door te sturen, alsmede om camera-instellingen aan te passen.

De MUVI™ K-serie heeft een nieuw kleiner en slankere formaat die deze camera nog veelzijdiger maakt dan de vorige MUVI™ HD modellen. Met afmetingen van slechts 6 x 4 x 2,3 cm is de K-serie de kleinste high definition MUVI™ tot nu toe, wat betekent dat handsfree video-opname gemakkelijker is dan ooit tevoren.

De MUVI™ K1 registreert high definition 1080p video bij 30 fps, maar ook 720p bij 60fps met de MUVI™ XA-5 Theseus chipset en heeft een keuze uit bitsnelheid van 16 mbit/s. Evenals het vastleggen van verbazingwekkende high definition beeldmateriaal, maakt de K1 ook fotografische stills op 8, 12 of 16 megapixel, en is nu uitgerust met een foto burst-modus, waarmee je tot 10 foto's per seconde kunt maken, wat perfect is voor het maken van de perfecte actie foto.

Andere nieuwe functies zijn de 180° graden rollover wat betekent dat als je de K-serie ondersteboven bevestigt, het beeld toch op de juiste manier afspeelt en de G-sensor auto-start, waarmee je de MUVI™ kunt instellen om te beginnen met opnemen bij een verandering van zwaartekracht.

De MUVI™ K1 heeft een verwisselbare, oplaadbare lithium batterij met een capaciteit van 1500mAh, de grootste op de handsfree camera markt, die het mogelijk maakt om 4 uur continue op te nemen. De MUVI™ K1 is ook volledig compatibel met alle huidige aansluitingen en accessoires in de MUVI™ HD range.

De MUVI™ K1 wordt nu geleverd met ingebouwde Wi-Fi met een bereik tot 60 meter, waardoor je je Smartphone kunt verbinden. De MUVI™ K-serie app maakt het mogelijk om je K-serie camcorder draadloos aan te sluiten op je iOS via Wi-Fi, zodat je live beelden kunt bekijken, video's opnemen, foto's nemen en deze te delen via e-mail, Facebook, Twitter en meer. De app is beschikbaar in de Google Play Store en ook op de Apple iOS app store.

De MUVI™ K1 heeft nog steeds alle kenmerken van zijn voorganger, zoals de loop-opname, automatisch video, time lapse continue foto, belichting en digitale zoom.


Voorraad : Direct leverbaar
Levertijd: 1 a 2 werkdagen€ 179.99


Direct Leverbaar


Artikelcode: VCC-006-K1

MUVI K1 Wifi Camera


 

Extra K-Series Accessoires
- Waterdichte behuizing tot een diepte van 100 meter (330 voet)
- Afneembaar LCD beeldscherm
- Carry Case
- Reserve Batterij

Belangrijkste kenmerken
- HD-video-opname: 1080p @ 30fps of 720p @ 60fps op 16 mbit/s
- 1500mAh verwisselbare oplaadbare lithium batterij voor maximaal 4 uur recordtijd
- Tot 16MP stilstaande beelden met foto burst en continue foto's om time lapse video's mogelijk te maken
- Wi-Fi-app die draadloze streaming en opname op afstand mogelijk maakt
- Compatibel met alle huidige MUVI™ HD accessoires

Inhoud van de doos
- K1 MUVI™ K-serie camera
- Batterij
- USB-oplaadkabel
- K-Series Tripod Mount
- Right angle Mount
- Flat Velcro Mount
- Flat 3M Mount
- CMOS Protector
- Quick Start Guide (Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Japans)