Home     Opblaasbare Lounger Blauw
Opblaasbare Lounger Blauw

Opblaasbare Lounger Blauw


De IGGI Chill Out Wedge is een comfortabele opblaasbare lounger die kan worden gebruikt om overal te ontspannen - binnen of buiten! Gewoon opblazen, ga liggen, relax en geniet! Het driehoekige ontwerp van de IGGI Chill Out Wedge ondersteunt je rug in de perfecte hoek, waardoor het uitstekend is om thuis te ontspannen, tv te kijken of gamen, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Volledig opgeblazen is er met 120 cm lengte genoeg ruimte om je benen te strekken. Doordat de lounger licht en compact is, kun je de IGGI Chill Out Wedge gemakkelijk meenemen naar het strand, de camping, festivals en andere outdoors activiteiten.
De waterdichte bodem kan eenvoudig schoon gemaakt worden met een vochtige doek. Bovendien heeft de Chill Out Wedge een anti-slip PVC buitenkant voor een zacht, fluweel-achtig gevoel, plus een herbruikbare plastic tas voor opslag. Opblazen van de CHill Out Wedge is eenvoudig, het duurt slechts twee minuten met de mond op te blazen en nog sneller met een pomp. Knijp in het mondstuk, beide delen opblazen ... en chill out!


Voorraad : Direct leverbaar
Levertijd: 1 a 2 werkdagen€ 19.95


Direct Leverbaar


Artikelcode: GH-030

Opblaasbare Lounger Blauw


 


- Opblaasbare wedge: 45 x 45 x 45 cm
- Opgeblazen grootte: 45 x 45 x 120 cm
- PVC opbergtas: 21 x 24 x 6 cm
- Verpakking: transparante retail verpakking
- Merk: IGGI