Home     Veho™ 360° M4 Bluetooth Wireless Speaker - Black
Veho™ 360° M4 Bluetooth Wireless Speaker - Black

Veho™ 360° M4 Bluetooth Wireless Speaker - Black


De 360° M4 Bluetooth Speaker is een vervolg op de succesvolle VSS-006-360BT 360° M3 Bluetooth Speaker maar introduceert dual 2 x 2,2 W luidspreker power en is voorzien van een micro SD-kaartsleuf en volume/track controle.

De 360° M4 Bluetooth draadloze luidspreker blijft volledig draagbaar met slechts 6,5 cm hoog en een diameter van 5,5 cm en bevat een 600mAh oplaadbare batterij die een speeltijd vantot 5 uur mogelijk maakt. De M4 wordt ook geleverd met een standaard 3,5 mm kabel, te gebruiken met elke standaard niet Bluetooth-apparaat, een mini USB-oplaadkabel en ook een funky beschermende draagtas.

Sound output van de 360° M4 Bluetooth Wireless Speaker wordt dubbel versterkt door twee 2.2 Watt luidsprekers en voor het gemak bevindt de volume en track bediening zich op de luidspreker, zodat je de muziek kunt bedienen vanaf de luidspreker of je nu de draadloze Bluetooth of de nieuwe micro SD poort aan de luidspreker gebruikt. De nieuwe micro SD-functie maakt het mogelijk om je muziek op een kaart tot 16GB op te slaan en de interne luidspreker ondersteunt MP3- en WMA-bestandsformaten.

Belangrijkste kenmerken
- Compatibel met alle draadloze Bluetooth-apparaten (iPhone, telefoons, Smartphones, laptops, netbooks, Bluetooth dongles)
- Ultra Klein en draagbaar met stereo BIG sound
- Ingebouwde Lith-ion oplaadbare batterij die tot 5 uur constant afspeelt
- Line in port en kabel voor gebruik met niet-Bluetooth-apparaten
- Micro SD-slot om muziek rechtstreeks van de bron te spelen
- Volume & Track controle op de luidspreker;
- Perfecte maat draagbare speaker voor reizen

Box bevat
- 360° M4 Bluetooth Wireless Speaker - Black
- Lijn in Cable
- Mini USB-oplaadkabel
- Draagtasje€ 59.99


Direct Leverbaar


Artikelcode: VSS-009-360BT

Veho™ 360° M4 Bluetooth Wireless Speaker - Black