Robotime Koala FT732 - Houten modelbouw - Bloempot

Robotime Koala FT732 - Houten modelbouw - Bloempot

Robotime Koala FT732 - Houten modelbouw - Bloempot
19.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeUE05308
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Bij elke plant hoort de juiste bloempot. Je hebt ze tegenwoordig in verschillende modellen en ontwerpen. Maar de 3D-bloempotten van Robotime zijn wel heel bijzonder. Ze zijn helemaal van hout gemaakt. Je hoeft alleen alle onderdelen in elkaar te zetten en je kunt extra genieten van je mooie planten. De bloempotten zijn verkrijgbaar in verschillende originele ontwerpen.

Met deze Robotime Houten Modelkit kun je je eigen 3D-bloempot in elkaar knutselen. De kit bevat 47 houten onderdelen waarmee je een schattige bloempot in de vorm van een koala kunt maken. De koala is 13,9 cm hoog en je kunt er prachtige vetplanten in doen. De onderdelen zijn lasergesneden en passen hierdoor perfect in elkaar. Een prachtig accessoire voor op de studeerkamer, op kantoor of gewoon in de woonkamer.Muziekdozen heb je in verschillende modellen en ontwerpen. Maar de Robotime Steampunk Houten Muziekdozen zijn wel heel bijzonder. Ze zijn helemaal van hout gemaakt. Je hoeft alleen alle onderdelen in elkaar te zetten en je kunt genieten leuke melodieën. De Muziekdoos is verkrijgbaar in verschillende originele ontwerpen met diverse melodieën. De muziekdozen zijn ontworpen en vervaardigd door Robotime.

Volgens de oude Griekse religie en mythe is Orpheus een legendarische muzikant, dichter en profeet. Orpheus is vooral bekend om zijn vermogen alle levende wezens en zelfs stenen te charmeren met zijn muziek. Hij is een van de belangrijkste figuren in de klassieke mythologie in de westerse cultuur en je kunt hem nu ook in je eigen huis hebben. Tenminste, een houten versie van hem. Hij zingt 'Can't take my eyes off you' en je zult absoluut niet in staat zijn om zijn charme te weerstaan.
Op voorraad, direct leverbaar


- Lasergesneden onderdelen
- Inclusief stap-voor-stap Engelse instructies
- Aantal onderdelen: 47
- Vorm: Koala
- Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
- Leuk voor vetplanten

Product informatie
- Product: Robotime Koala FT732 - Houten modelbouw - Bloempot - DIY
- Materiaal: Hout, Kunststof
- Product afmetingen: L 13,7 x B 7,8 x H 13,9 cm
- Verpakking: Cadeau verpakking
- Afmetingen verpakking: L 23,5 x B 7 x H 15,8 cm
- Gewicht verpakking: 326 gram
- Merk: Robotime

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review