Bulldog Cardboard dog

Bulldog Cardboard dog

Bulldog Cardboard dog
29.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeMILI004
De Franse Bulldog van Karton is niet alleen mooi en stoer, hij is ook milieuvriendelijk en kan je helpen om georganiseerd te blijven in stijl!

De kartonnen Franse Bulldog is een prachtig meubelstuk, ontworpen in de vorm van een hond.

Het is een opbergsysteem waarin je al die kleine dingen kunt bewaren die je dagelijks nodig hebt als je de deur uit gaat: sleutels, portemonnee, smartphone, lippenstift, bril. Maar uiteraard ook handig om kleine dingen in op te ruimen zoals pennen, mokken en notitieblokjes.

Op voorraad, direct leverbaar

Productie en assemblage
De Franse Bulldog is gemaakt van hoogwaardig karton, een dubbel-golf karton van vijf millimeter dik. De hond is ontworpen in aparte afneembare stukken, dus het is gemakkelijk op te slaan en te vervoeren. De montage is geoptimaliseerd, zodat één persoon de kartonnen hond kan monteren, zelfs zonder gereedschap. Bij het ontwerpen van de Franse Bulldog is veel aandacht besteed aan de sterkte en stevigheid van het product, dat is waarom bepaalde delen van de structuur van de hond zijn versterkt met dubbele of zelfs drievoudige stukken.

Eco vriendelijk
De kartonnen Franse Bulldog is ontworpen in Madrid, Spanje en wordt hier ook 100% vervaardigd. Het product wordt lokaal geproduceerd om vervuiling van het vrachtvervoer per vliegtuig, schip of over de weg zo veel mogelijk te beperken. De Franse Bulldog is gemaakt van karton, dus als je besluit af te zien van zijn diensten, dan kun je het gewoon bij het oud papier leggen en geef je het een tweede leven. In de toekomst kan de Franse Bulldog wel eens een schoenendoos of een notitieblok worden.

Milimetrado is een bedrijf gevestigd in Madrid, dat hoogwaardige producten ontwerpt en produceert op basis van een filosofie van duurzaamheid.

De Franse Bulldog van Karton is een praktisch ontwerp, mooi om te zien en milieuvriendelijk. Een geweldig cadeau voor elke dierenliefhebber en design fans

- Materiaal: 100% karton
- Kleur: natuurlijk karton
- Afmetingen afgewerkt: H 45 x L 55 x B 23 cm
- Montage-instructies afgedrukt op verpakking in Engels en Spaans
- Ontwerp: Emilio Alarcón
- Technische ontwikkeling: Alberto Alarcón, Pablo Cruz