Labrador Cardboard dog

Labrador Cardboard dog

Labrador Cardboard dog
59.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeMILI003
De Labrador van karton is niet alleen mooi en statig, hij is ook milieuvriendelijk en kan je helpen om georganiseerd te blijven in stijl!

De kartonnen Labrador is ontworpen voor drie toepassingen als nachtkastje, bijzettafel en opbergsysteem.

Op voorraad, direct leverbaar


Nachtkastje
Dankzij het gestileerde ontwerp van de kartonnen Labrador, neemt deze weinig ruimte in beslag en past deze gemakkelijk naast je bed. De Labrador heeft de juiste hoogte, zodat je objecten eenvoudig kunt pakken. Het is perfect voor een glas water bij de hand als je wakker wordt of voor je smartphone terwijl deze oplaadt, want de openingen over de lengte van het lichaam van de Labrador zijn precies de juiste grootte voor de lader kabels (met beugels speciaal ontworpen voor de iPhone en de Samsung Galaxy). Maar ook uiterst handig voor kleine voorwerpen zoals tissues, boeken, sieraden of oordopjes.

Bijzettafel
De Labrador is zeer licht van gewicht, dus gemakkelijk te verplaatsen. Bijvoorbeeld naast je bureau om je gezelschap te houden terwijl je werkt. Het is de perfecte plek om paperclips, elastiekjes, visitekaartjes en andere kleine kantoorartikelen te bewaren, daarom is een optionele potloodhouder bijgesloten.

Opbergsysteem
Je kunt de Labrador van karton ook in de hal plaatsen zodat je al die kleine dingen kunt bewaren die je dagelijks nodig hebt als je de deur uit gaat: portemonnee, smartphone, geld, lippenstift, bril. En de kleine haak aan zijn bek is zeer geschikt om je sleutels aan te hangen. De twee ruimtes achter zijn hoofd zijn speciaal ontworpen voor paraplu’s of wandelstokken op te bergen.

Productie en assemblage
De Labrador karton hond is gemaakt van hoogwaardig karton, een dubbel-golf karton van vijf millimeter dik. De hond is ontworpen in aparte afneembare stukken, dus gemakkelijk op te slaan en te vervoeren. De montage is geoptimaliseerd, zodat één persoon de kartonnen hond kan monteren, zelfs zonder gereedschap. Bij het ontwerpen van de Labrador is veel aandacht besteed aan de sterkte en de stevigheid van het product, dat is waarom bepaalde delen van de structuur van de hond zijn versterkt met dubbele of zelfs drievoudige stukken.

Eco vriendelijk
De kartonnen Labrador is ontworpen in Madrid, Spanje en wordt hier ook 100% vervaardigd. Het product wordt lokaal geproduceerd om vervuiling van het vrachtvervoer per vliegtuig, schip of via de weg zo veel mogelijk te beperken. De Labrador is gemaakt van karton, dus als je besluit af te zien van zijn diensten, dan kun je het gewoon bij het oud papier leggen en geef je het een tweede leven. In de toekomst kan de Labrador wel eens een schoenendoos of een notitieblok worden.

De Labrador van Karton is een praktisch ontwerp, mooi om te zien en milieuvriendelijk. Een geweldig cadeau voor elke dierenliefhebber en design fans.

Meer informatie over de Labrador
Een van de meest kenmerkende eigenschappen van de Labrador is zijn karakter. Dankzij het vriendelijke karakter en uitzonderlijk gezellige natuur, is dit hondenras een van de meest populaire ter wereld. Bovendien heeft het stabiele karakter van deze honden een van de beste bondgenoten van de mensheid gemaakt; ze helpen ons door te werken als rescue honden, therapie honden en hulphonden.

- Materiaal: 100% karton
- Kleur: natuurlijk karton
- Afmetingen afgewerkt: H 79 x L 90 x B 26
- Montage-instructies afgedrukt op verpakking in Engels en Spaans
- Ontwerp: Emilio Alarcón
- Technische ontwikkeling: Alberto Alarcón, Pablo Cruz