Modulmax constructie speelgoed Box 100 stuks

Modulmax constructie speelgoed Box 100 stuks

Modulmax constructie speelgoed Box 100 stuks
39.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeMMX-EDU100
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Een stukje, duizend mogelijkheden!

Modulmax is innovatief constructie speelgoed en berust op een enkel type bouwsteen die kan worden samengevoegd met elke van de zijden met onbegrensde mogelijkheden! Spelen met Modulmax zal niet alleen de intelligentie, fijne motoriek en creativiteit stimuleren, maar verbetert ook de concentratie van kinderen, tieners en zelfs volwassenen.

Op voorraad, wordt direct verstuurd

Bouw eenvoudige 3-D figuren, ballen, torens en fantastische wezens. Je verbeelding is de enige grens aan wat je kunt maken met Modulmax. Zodra je de basisprincipes van het samenvoegen van de stukjes onder de knie hebt, zul je een oneindige wereld van nieuwe mogelijkheden ontdekken. Modulmax levert gegarandeerd urenlang plezier en met slechts 18 stukjes, kun je al meer dan 100 verschillende figuren maken!

Hoe te beginnen
De gemakkelijkste manier om twee stukjes samen te voegen is door ze op een plat oppervlak te leggen en ze samen te duwen. De stukjes kunnen ook worden samengevoegd bovenop elkaar. Modulmax kan gemakkelijk of moeilijk zijn, afhankelijk van de ervaring van de gebruiker en de complexiteit van de figuur die wordt gemaakt. De meeste voorbeelden zijn gericht op het stimuleren van het verder leren en experimenteren. De bijgesloten sleutel helpt om de stukjes weer los te maken.

Het principe van Modulmax is gebaseerd op basis van een enkel type bouwsteen die aan elke zijde kan worden samengevoegd. Elk stukje heeft twee mannelijke en twee vrouwelijke kanten in een asymmetrische verdeling. Dit is één van de belangrijkste elementen van het spel, wat het ook een hersenkraker maakt!

Modulmax is ontwikkeld en geproduceerd in de EU met veilige, hoogwaardige materialen die voldoen aan alle veiligheidsnormen van de EU.


- Product: BOX met 100 stukjes
- Inclusief: instructies, 4 sleutels, voorbeelden van figuren
- Afmetingen verpakking: H 13,8 x B 25 x D 16,6 cm
- Afmetingen stukje: H 0,7 x B 4 x D 4 cm
- Gewicht verpakking: 812 gram
- Gewicht 1 stukje: 4 gram
- Waarschuwing: bevat kleine onderdelen
- Aanbevolen leeftijd: 5+ jaar

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review